аккумулятор
Добрий вечір, у мене трапилася дуже дивна ситуація з новим телефоном, 18 листопада я купив айфон 12 про, і перші 4 дня все було добре, потім почали з'являтися проблеми з зарядкою, коли я поставив телефон на зарядці приблизно на 8-9 відсотків, на зарядке телефон почав швидко садитися, приблизно -3процента в 10 секунд, і так вплоть до 1, таке вже було при 20 процентах, але не вище 30, так же іноді телефон на зарядці міг зарядитися від 1 до 4 потім опять сесть до 1 і опять зарядитися до 4, іноді коли при 1 відсотку я вимкнув зарядку телефону різько пригальмував від 1 до 3 відсотків, і я не можу поняти в чому проблема ібо таке було не дивлячись яка зарядка і блок харчування, пробував різні зарядки швидкі і медленые, все рівно проблема не вийшла, іноді якщо перезавантажити до зарядки шел, але іноді немає і приходилось багато разів зняти з зарядки і поставити навпаки, можливо проблема в контролері питання або в акумуляторі, підскажіть будь ласка, в чому може бути проблема з телефоном вже один місяць і стан АКБ УЖЕ 89
iPhone 12 Pro